Why blue cups and peppermint?

This is blue cups and peppermint.
And it is like that because these are the things of which we make a massive, constant use in our kitchen –and terrace-. It’s blue cups when we want to have a winter soup or an autumn pear-and-muesli breakfast, it’s peppermint when we want to have a magically parfumed tea or a summer mojito.
That’s us, our cups and our mint, an Italian and a Belgian living in Brussels, in the maroccan neighbourhood.
I think it is –at least- promising.

(Oh, this is parsley, though.)



Sì, le traduzioni in italiano sono sparite.
Scusate ma sono pigra.
Ciò nonostante, non manco mai di ripromettermi che lo farò domani.
Inutile dire che no, probabilmente non lo farò mai.
MA
se c'è qualcosa che non vi è chiaro, chiedete! E potrete avere una versione italiana solo per voi.
Tutta per voi.
Speciale speciale.

Bisous bisous.

1 comment:

José Paulín said...

How can I get you to come to Mexico and cook one of these amazing recipes for me?

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